ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2018 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους

Γιάννη Ελαιοτριβάρη, Μαρία Παπαναγιωτάκη, Γιάννη Ρέππα και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου. Σε συνεργασία με τη Διευθύντρια κα Πηνελόπη Τσιλιγιάννη εξετάστηκαν οι ανάγκες του σχολείου για τη συντήρηση των υποδομών του. 
Αντίστοιχες επισκέψεις του Δημάρχου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα σε πολλά σχολεία του Δήμου ώστε να καταγραφούν επί τόπου οι ανάγκες συντήρησης, επισκευών, εξοπλισμού, διαμόρφωσης χώρων κλπ. Στόχος του Δήμου είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών, της λειτουργικότητας και της ασφάλειας των σχολικών χώρων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό. Με την καλή συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολικών μονάδων, τους Συλλόγους και την Ένωση Γονέων μπορούμε να κάνουμε τα σχολεία του Δήμου πρότυπο σωστής λειτουργίας.

Πιο Δημοφιλή