ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2018 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια απαράδεκτη διαδικασία παραχώρησης περίπου 40 στρεμμάτων,

, εκτάσεων και αθλητικών εγκαταστάσεων, (που θα διευκολύνει την κατασκευή και άλλων εγκαταστάσεων), από τον Φορέα Διαχείρισης του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» προς τον Δήμο Ιλίου για χρήση και εκμετάλλευση.

Σκοπός του Φορέα Διαχείρισης είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών και μαθητών, καθώς και η ανάδειξη της ιδι- αίτερης αξίας του πρασίνου εντός του αστικού ιστού. 
Ο φορέας διαχείρισης του Πάρκου οφείλει να ενεργεί κάθε πράξη για τη σαφή οριο- θέτηση και διατήρηση του ενιαίου χαρακτήρα του δημοσίου κτήματος «Πάρκο Τρίτση», καθώς και για την προστασία αυτού από κάθε είδους παράνομη και αυ- θαίρετη κατάληψη, χρήση ή κατάτμηση.  Ο φορέας διαχείρισης του Πάρκου σύμφωνα με το ΦΕΚ 4414 9/8/2016 Αρ.53§2 ανέλαβε ως αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση τον χώρο και ως εντολοδόχος του Ελληνικού Δημοσίου, εκτός των άλλων υποχρεώσεών του, οφείλει να ενεργεί κάθε πράξη για τη σαφή οριοθέτηση, περίφραξη και ενοποίηση του δημοσίου κτήματος «Πάρκο Τρίτση». Ο φορέας οφείλει να εισηγηθεί, σε περίπτωση αμφισβητούμενων ορίων ή καταπατήσεων, εγγράφως προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, την άσκηση των δικαιωμάτων της και την έκδοση πρωτόκολλων διοικητικής αποβολής. 
Ζητάμε να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες της κοινής επιτροπής του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση και του Δήμου Ιλίου, που θα οδηγήσουν στον κατακερματισμό και κατάτμηση του χώρου . Οι χρήσεις που υφίσταται σήμερα, προτείνεται να παραμείνουν ενεργές αλλά με την απευθείας έγκριση & σύμφωνη γνώμη του Φορέα διαχείρισης του πάρκου, στον οποίο και ανήκουν ιδιοκτησιακά οι χώροι. Οι αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σήμερα πρέπει να πάρουν έγκριση για συνέχισή τους η οποία πρέπει να διασφαλιστεί, από τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση και όχι από τον Δήμου Ιλίου.  
Πολίτες των Αγίων Αναργύρων - Καματερού συστήσαμε επιτροπή πρωτοβουλίας με σκοπό να παρέμβουμε για την ακύρωση εφαρμογής τέτοιων πολιτικών στο δήμο μας. 
Η πρωτοβουλία απευθύνει κάλεσμα σε κάθε πολίτη να καταθέσει τις απόψεις, τον προβληματισμό του, καθώς και παρόμοια ζητήματα που αφορούν την πόλη και τους κατοίκους της, στα οποία πιστεύει ότι πρέπει να παρέμβουμε και κυρίως να συμμετέχει σε αυτήν. 
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Α.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πιο Δημοφιλή