ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού χρειάζεται αντιπλημμυρικά έργα. Τα ρέματα που υπάρχουν στην περιοχή δεν έχουν διευθετηθεί εγκυμονώντας κινδύνους πλημμυρών.

Όπως μου είπε ο δήμαρχος κ. Νίκος Σαράντης, προσπαθεί 4-5 χρόνια για την υλοποίηση των έργων, αλλά η συναρμοδιότητα πολλών φορέων όπως του Δασαρχείου, της Περιφέρειας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθιστούν την διαδικασία πολύ δύσκολη και εξαιρετικά χρονοβόρα.


Η άποψη του δημάρχου είναι ότι για τα σημαντικά έργα υποδομών αρμόδιος θα πρέπει να είναι ένας φορέας, ο οποίος θα έχει και την συνολική ευθύνη υλοποίησης των έργων. Είναι ίσως κάτι που πρέπει να δούμε αν δε θέλουμε να μας προλαβαίνουν τα γεγονότα και έπειτα να επαναλαμβάνεται το ίδιο πινγκ-πονγκ ευθυνών ανάμεσα στους ανευθυνο-υπεύθυνους.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ξεναγήθηκα στους χώρους του «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», από τον αντιδήμαρχο Υποδομών & Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννη Ελαιοτριβάρη.

 

 

Πιο Δημοφιλή