ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2017 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Διαπιστωθείς απαρτίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Τακτική Συνεδρίαση για το έτος 2017 του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» την Πέμπτη 26/1/2017.

Προηγήθηκαν οι ανακοινώσεις του Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης κ. Ιωάννη Πολύζου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι οι εργαζόμενοι του Πάρκου, πληρώνονται πλέον κανονικά ενώ επίκειται και συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέα Παχατουρίδη. Ακολούθως συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπου ψηφιστήκαν όλα ομόφωνα. Την Συνεδρίαση παρακολούθησαν από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, ο επικεφαλής παράταξης  και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κομματάς, από τον  Δήμο Ιλίου  οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Κουμαραδιός, Δημήτρης Βασιλόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, φορείς και πολίτες. 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν, ήταν τα ακόλουθα:

1. Ορισμός εκπροσώπου ΔΣ ως εκκαθαριστή για την αποστολή αναλυτικών στοιχείων μισθοδοσίας και λοιπών αμοιβών που απαιτούνται για όλες τις πληρωμές των πάσης φύσεως αποδοχών και πρόσθετων αμοιβών του προσωπικού μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ)
2. Έγκριση εκτέλεσης των εργασιών: «Επείγουσες εργασίες επισκευών και αποκαταστάσεων των υπαίθριων ξύλινων υποδομών καθώς και των περιφράξεων/ εισόδων του Πάρκου» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης προϋπολογισμού, (με ΦΠΑ) 24.800- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017 (επαναδιατύπωση)

 3. Έγκριση εκτέλεσης των εργασιών: «Επείγουσες εργασίες επισκευών και αποκαταστάσεων των κτιρίων και του υπαίθριου χώρου των υποστατικών της οθωνικής περιόδου, Κέντρο Περιβάλλοντος και Επιστημών» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 24.800- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017 (επαναδιατύπωση)
4. Έγκριση ανάθεσης του έργου «Λογιστική υποστήριξη του ΦΔ για το έτος 2016-2017» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 20.000- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017
5. Έγκριση του έργου «Επισκευή τρακτέρ Lamborghini R1-50 του ΦΔ» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 1.500- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017. (επαναδιατύπωση)
 
6. Αιτήματα μικροπωλητών για χορήγηση αδειών σε επιλεγμένες θέσεις.
7. Αίτημα περιβαλλοντικών οργανώσεων για σύνταξη Ειδικής Έκθεσης και Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για προστασία Ποικίλου Όρους.
8. Οργάνωση ανθοκομικής έκθεσης


Πιο Δημοφιλή