ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Επίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ», που βρίσκεται στην  περιοχή του Πάρκου Α. Τρίτσης, πραγματοποίησε την Τρίτη 27 Δεκέμβρη  αντιπροσωπεία της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ μοίρασαν, σε μία  συμβολική κίνηση, παιχνίδια στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, ενώ  προσέφεραν και παιδικά βιβλία, παιδικά γάλατα, πάνες και άλλα είδη πρώτης  ανάγκης. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους  στο Ίδρυμα, να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας σε ότι αφορά την  περίθαλψη των παιδιών, αλλά και να πληροφορηθούν για τα προβλήματα και τις  δυσκολίες που υπάρχουν.  Η συγκεκριμένη επίσκεψη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγίων Αναργύρων-Καματερού στο  Ίδρυμα «ΜΗΤΕΡΑ» πραγματοποιήθηκε τώρα με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες  εορτές και τον ερχομό του νέου έτους. Εντάσσεται όμως σε μία σειρά  πρωτοβουλιών και εξωστρεφών δράσεων που αναμένεται να λάβει η τοπική  οργάνωση το επόμενο διάστημα, ώστε να αναδειχθούν προβλήματα, να  αναζητηθούν λύσεις για ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του  Καματερού και των Αγίων Αναργύρων και όχι μόνο, να καταγραφούν εκείνες οι  σωστές λογικές και πρακτικές που έχουν θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα  των πολιτών. Σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν επισκέψεις από την Ο.Μ.  ΣΥΡΙΖΑ Αγίων-Αναργύρων- Καματερού και σε άλλα προνοιακά ιδρύματα που  βρίσκονται στην περιοχή.

 

Πιο Δημοφιλή