ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Κατά την διάρκεια της ξενάγησης και ενημέρωσης του Υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελου στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης, δεν έλειψαν και οι σχετικές μπηχτές κατά του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου,

από τον Γιάννη Ελαιοτριβάρη και τον Γιώργο Κομματά. Μέσα σε όλα τα άλλα, ενδιαφέρων έδειξε ο Υπουργός, όταν με το κινητό του ο Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού και Αντιπρόεδρος του Φορέα Γιάννης Ελαιοτριβάρης, έδειξε μαζί με τον Γιώργο Κομματά τον χάρτη με το Πάρκο Τρίτσης και του εξηγούσαν κάποια πράγματα. Όταν στο τέλος, τους ρώτησε η «στήλη», γιατί έδειξαν τον χάρτη του πάρκου στον Υπουργό και τι του εξηγούσαν, αυτοί απάντησαν : Δείξαμε τις καταπατήσεις που έχει κάνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος στο Πάρκο Τρίτσης. Παρόντες στο περιστατικό, ήταν ο Κώστας Κάβουρας και ο Πρόεδρος του φορέα διαχείρισης, Γιάννης Πολύζος.

Πιο Δημοφιλή