ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Αυτοαπασχόληση των  Νέων που συνδιοργάνωσαν η ΠΕΔ Αττικής και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο ELISAN στην Αθήνα.

Θέσεις, προτάσεις, εφαρμοσμένα παραδείγματα και πρακτικές , ξεδιπλώθηκαν κατά την  διάρκεια του διήμερου Συνεδρίου ανοίγοντας νέους δρόμους για την αυτοαπασχόληση των  νέων και τον πολλαπλό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι τοπικές κοινωνίες και η  τοπική αυτοδιοίκηση , συγκεκριμένα.  Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι από την Γαλλία, την Ιταλία , την Αυστρία, την Ολλανδία και  άλλες ευρωπαϊκές χώρες , εξήραν την ελληνική φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του  συνεδρίου το οποίο αποτέλεσε «θερμοκήπιο» νέων ιδεών. Μάλιστα, κατά την τελετή λήξης  η Πρόεδρος του ELISAN και Αντιδήμαρχος Μασσαλίας,Sylvie Carrega, πρότεινε να  συνεχιστεί η ωφέλιμη αυτή ανταλλαγή θέσεων και προβληματισμών την επόμενη φορά  στην Γαλλία, απευθύνοντας τιμητική πρόσκληση στον Πρόεδρο της ΠΕΔ Αττικής και  Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκο Σαράντη.

Πιο Δημοφιλή