Ερωτήσεις με θέμα απορρίμματα - περιβάλλον, προς τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη από το «pitsounicity.gr» και τον Αντ. Δεωνά, λίγο πριν την Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

της περασμένης Τετάρτης 9/10/2019.   Τι ενέργειες έχουν γίνει για το περιβαλλοντικό σκάνδαλο του παράνομου ΧΑΔΑ στα Καλύβια, αλλά και τι θα πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις. Επίσης ρωτήθηκε ο κ. Πατούλης, αν προτίθεται να υλοποιήσει την απόφαση της κ. Δούρου, να γίνει χωματερή το Λατομείο Μουσαμά.

Γιώργος Πατούλης : Για τη χωματερή των  Καλυβίων, δόθηκε εντολή να σφραγιστεί ο χώρος και να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο. Να ξέρετε ότι, η προστασία του περιβάλλοντος είναι στις προτεραιότητες της σημερινής περιφερειακής αρχής και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία έκπτωση πάνω σ' αυτό το θέμα. Η προστασία του περιβάλλοντος αφορά όλους και είναι η κληρονομιά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Συνεπώς, καμία ανοχή σε αυτούς που ρυπαίνουν το περιβάλλον. Όσων αφορά το θέμα του λατομείου Μουσαμά, όπως δεσμεύτηκα και στη βουλή όταν ρωτήθηκα από Βουλευτή της Δυτικής Αθήνας, δήλωσα ρητά και κατηγορηματικά, ότι το Λατομείο Μουσαμά δεν θα γίνει χωματερή.