ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Αυγούστου 2018 Κατηγορία: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο καθαρισμός των παραλιών και η απομάκρυνση των φερτών υλικών που είχαν εμφανιστεί στις ακτές της Βούλας τις τελευταίες μέρες μετά τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις.

τα συνεργεία του Δήμου έκαναν περισυλλογή των σκουπιδιών και σήμερα απομακρύνθηκαν από τα σημεία που είχαν τοποθετηθεί.

Παράλληλα ενημερώνουμε πως είναι σε εξέλιξη από τον Μάιο εργολαβία για τον μηχανικό καθαρισμός των παραλιών και ήδη, σε συνδυασμό με συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας και περιβάλλοντος του Δήμου έχουν γίνει 30 μηχανικοί καθαρισμοί με JCB του Δήμου και το μηχάνημα αμμοκαθαρισμού του εργολάβου σε ελεύθερες παραλίες της πόλης καθώς επίσης και χειρονακτικοί καθαρισμοί σε παραλίες που είναι απροσπέλαστες για τα μηχανήματα. Οι προγραμματισμένοι καθαρισμοί όλων των ελεύθερων παραλιών της πόλης θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τέλος σας ενημερώνουμε πως με ενέργειες του Δήμου απομακρύνθηκε από την θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας ο ιχθυοκλωβός που είχε εμφανιστεί την προηγούμενη εβδομάδα. ferta 01 ferta 02
ferta 03

Πιο Δημοφιλή