ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Εκτύπωση

Η  Θεατρική Ομάδα του Oργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στον τρίτο χρόνο της «ζωής» της βαφτίστηκε!

Και το όνομα αυτής: «άλλη Πλευρά». Θέλοντας λοιπόν να το γιορτάσει, φέτος παρουσιάζει δύο έργα.

Ευγενείς Αγωνίες του Σωτήρη Μ. Σαμπάνη  Η Ισμήνη, μια γυναίκα μόνη.  Αφηγείται τη ζωή της μέσα από μια σειρά γεγονότων, που πηγάζουν από τις εσωτερικές της αντιφάσεις. Γεγονότα που συνοδεύονται  από την αγωνία να παρουσιάσει στους άλλους αυτό που θέλουνε να δουν από αυτήν. Δεν θα κρατήσει πλέον κρυφό το κομμάτι του εαυτού της, που το θεωρούσε βαθύτατα προσωπικό, θα το βγάλει από μέσα της και θα φτάσει στην λύτρωση.    

Μαύρη Παρηγοριά του Νικολάου Ι. Λάσκαρη  Φάρσα εἴς πράξιν μίαν!  Ἐγράφη ἐν Νάξῳ κατά την 18 καί 19 Ἰουλίου 1897 καί κατά σύμπτωσιν ἑν τῷ δροσερῷ χωρίῳ Μέλανες! Μά τέλος πάντων ὡς πότε πειά θά διαρκῇ αὐτή ἡ κατάστασις! Κοντεύομε νά γίνωμε ὁ περίγελως τοῦ κόσμου. Για ᾽μένα κόσμος πλέον δεν ὑπάρχει… τελείωσε! Για ᾽μένα πλέον εἶναι ὄλα μαῦρα καί σκότεινα… Κι᾽ὄσα δέν εἶναι θά τά κάνω ἐγώ!  Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 15, 16 και 17 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης (Άττιδος 1) στις 21.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Πιο Δημοφιλή