ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εκτύπωση

Συνάντηση με Κινεζική Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον κ. Liang Jun από την Περιφέρεια Sichuan της Κίνας είχε χθες (22/9) ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης.

Η συνάντηση είχε ως θέμα την ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων και την ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα που αφορούν τη ορθολογική και οικολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων, με έμφαση στη σημασία και στην εμπειρία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά από τη λειτουργία του ΚΕΛ Ψυττάλειας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά παρουσίασε την ελληνική εμπειρία στη διαχείριση των υγρών αστικών αποβλήτων στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης προστασία του περιβάλλοντος.
Η κινεζική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για την κατασκευή, τη λειτουργία και τη θετική επίδραση που είχε στο θαλάσσιο περιβάλλον του Σαρωνικού αλλά και στο παράκτιο μέτωπο το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων στην Ψυττάλεια, το οποίο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού στον κόσμο.
Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων υπογράφηκε πρωτόκολλο προθέσεων συνεργασίας αναφορικά με ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση των υδάτινων πόρων και ειδικότερα της επεξεργασίας αστικών λυμάτων και των βιολογικών καθαρισμών για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Πιο Δημοφιλή