ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εκτύπωση

Στο διήμερο φόρουμ Επιχειρήσεων και Επιστημών για τη Γαλάζια Ανάπτυξη που διοργάνωσε  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Αμβούργο της Γερμανίας,  εκπροσώπησε τον Δήμο Πειραιά ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης.

Το φόρουμ, το οποίο άνοιξε τις εργασίες του χθες 12 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται σήμερα, διεξήχθη στο Διεθνές Ναυτικό Μουσείο του Αμβούργου. Ο κ. Πέτρος Κόκκαλης πραγματοποίησε ομιλία  για τον θεσμό «Bluegrowth» που υλοποιείται με επιτυχία στον Δήμο Πειραιά, έχοντας ως επίκεντρο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ανέδειξαν τις καινοτόμες ιδέες τους για την ενίσχυση της θαλάσσιας οικονομίας. Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαληςτόνισε μεταξύ άλλων: «Στον Πειραιά την αιώνια, θαλάσσια πρωτεύουσα της Ελλάδας που μαρτυρά εκκινήσεις και τερματισμούς, εμπόριο και ανάπτυξη με σημείο αναφοράς τη θάλασσα, αυτή η αφήγηση της πόλης, σε αντίθεση με την ανεργία, την ύφεση, που διέπουν την χώρα μας σήμερα λόγω της κρίσης, σε καλεί να αναλογιστείς ξανά τι σημαίνει θαλάσσια ανάπτυξη, πώς γίνεται και πώς εσύ μπορείς να γίνεις μέρος της. Μία τολμηρή νοοτροπία εκκίνησης λοιπόν διαμορφώθηκε πριν δύο χρόνια. Το πρόγραμμα επώασης νέων βιώσιμων επιχειρηματικών ιδεών Bluegrowth (http://www.bluegrowth.gr/) με συνεργασία της Aephoria (http://www.aephoria.net/)  και του Δήμου Πειραιά. Στον Πειραιά λειτουργούμε σε αυτό το ίδιο μήκος κύματος ιδεών υποστηρίζοντας  τις ομάδες (startups) που τολμούν και επιχειρούν. Οι επιχειρηματικές ιδέες τους εισάγονται στην κυψέλη του δικτύου Aephoria, ένα πρόγραμμα εκκόλαψης που βασίζεται στο τρίπτυχο Άνθρωποι-Πλανήτης-Κέρδος. Στα δύο χρόνια λειτουργίας του,  το δίκτυο μας έχει εκπαιδεύσει 50 και πλέον ομάδες και έχει στηρίξει με τις υπηρεσίες του  15 startups που πλέον έχουν δημιουργήσει τις πρώτες νέες θέσεις εργασίας, εκπληρώνοντας τον αρχικό σκοπό του διαγωνισμού καινοτομίας Bluegrowth». MailScanner has detected a possible fraud attempt from ".." claiming to be Πρόγραμμα του διήμερου φόρουμ Σημειώνεται ότι έχει ανοίξει η πρόσκληση για τον 3ο Διαγωνισμό «Bluegrowth» ο οποίος διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά. Υποβολή προτάσεων εδώ

Πιο Δημοφιλή