ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 Κατηγορία: ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εκτύπωση

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, δεν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με δήλωση που έκανε στο «pitsounicity.gr» στις

12/9/2016  λίγο πριν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής). Όπως είπε χαρακτηριστικά, απέρριψε ευγενικά την πρόταση που του έγινε. Ο λόγος της απόρριψης είναι ότι, το τεράστιο πρόβλημα των απορριμμάτων, οι διευθετήσεις των ρεμάτων και οι φωτιές, είναι τα μεγαλύτερα αγκάθια που θα έχει να διαχειριστεί η νέα Περιφερειακή Διοίκηση. Είναι θέματα τα οποία, πολύ δύσκολα θα λυθούν...

Σε συνέχεια ο κ. Ιωακειμίδης ξεκαθάρισε ότι παραμένει στο Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και θα διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του Δημάρχου, προκειμένου να συνεχίσει, για να υλοποιήσει τα έργα που έχει οραματιστεί για την πόλη του.

Σε ερώτηση τι προβλέπει για τις Περιφερειακές εκλογές, η απάντησή του ήταν : «Πιστεύω ότι αν κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Ανδρέας Παχατουρίδης, υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει αυτοδυναμία από τον 1ο γύρο».

Πιο Δημοφιλή