ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εκτύπωση

Δύο ακόμη έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, συνολικού ύψους 1,34 εκατομμυρίων ευρώ,

προχωρούν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.  Αναβαθμίζεται το Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου  Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την αναβάθμιση του Ανοικτού Δημοτικού Σταδίου Κερατσινίου, επί της οδού Δραγατσανίου στην περιοχή Σιταποθήκες, προς όφελος των τοπικών αθλητικών συλλόγων και των πολιτών. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 758.904,74 ευρώ με ΦΠΑ. Η υφιστάμενη κατάσταση του Σταδίου δεν επιτρέπει τη σωστή λειτουργία του, δεδομένου ότι το συγκρότημα στο σύνολό του (αγωνιστικός χώρος, αποδυτήρια, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός) παρουσιάζει φθορές που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Αναλυτικά, το έργο περιλαμβάνει: εργασίες τοποθέτησης νέου συνθετικού τάπητα του στίβου περιμετρικά του γηπέδου ποδοσφαίρου, ανακατασκευή των αποδυτηρίων κάτω από τις εξέδρες του γηπέδου ποδοσφαίρου (τοποθέτηση νέων πλακιδίων, χρωματισμός επιφανειών κ.λπ.) καθώς και λοιπές ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες. Ανακατασκευάζονται πεζοδρόμια για την απρόσκοπτη πρόσβαση ατόμων με  αναπηρία  Στο ίδιο πλαίσιο, με γνώμονα την απρόσκοπτη πρόσβαση των συμπολιτών μας με αναπηρία σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, η Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος υπέγραψαν  Προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή πεζοδρομίων στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Συγκεκριμένα, το έργο προϋπολογισμού 580.000 ευρώ με ΦΠΑ, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια του Δήμου, στην οδό Σμύρνης, από την οδό Κωνσταντινουπόλεως έως την οδό Καραολή και Δημητρίου. Να σημειωθεί ότι η οδός Σμύρνης αποτελεί κεντρικό οδικό άξονα της περιοχής και καταλήγει σε μία από τις μεγαλύτερες σε επιφάνεια και επισκεψιμότητα πλατείες του Δήμου, την πλατεία Κύπρου. Ειδικότερα, θα εκτελεσθούν οι παρακάτω παρεμβάσεις: εργασίες εκσκαφών και καθαίρεσης των υπαρχουσών πλακοστρώσεων των πεζοδρομίων, αποξήλωση των υπαρχόντων ασφαλτοταπήτων της οδού, ανύψωση της υπάρχουσας οδού στο επίπεδο των πεζοδρομίων, κατασκευή νέων πεζοδρομίων από σκυρόδεμα, κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα, δενδροφυτεύσεις και τοποθέτηση αρδευτικού συστήματος και τοποθέτηση φωτιστικών.

Πιο Δημοφιλή