ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εκτύπωση

Τη βελτίωση και συντήρηση δρόμων του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, εξασφάλισαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο,

η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης. Το έργο, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας. Σκοπός του έργου είναι η αποσυμφόρηση του κέντρου του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη και η αναβάθμιση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών. Το έργο αφορά στη συντήρηση των οδοστρωμάτων του Δήμου με ασφαλτοτάπητες καθώς και στην επισκευή σποραδικών φθορών σε διάφορους δρόμους. Θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε έκταση 11.700 τ.μ. αντιολισθητικής ασφάλτου, 57.700 τ.μ. κοινής ασφάλτου και θα γίνει διαγράμμιση 1.500 μέτρων οδοστρώματος με ανακλαστική βαφή. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν σε τμήματα των οδών: 7 ης Μάρτη, πλατεία Δαβάκη, Ελλησπόντου, Βελεστίνου, Λεμονή, Φρυγίας, Ακροπόλεως, Κιτίου, Καβάλας, Γόρδιου, Χριστοπούλου, Πατρόκλου, Ανδρούτσου, Αβύδου, Λαμψάκου, Κινικίου, Ιλοσσού, Τερψιθέας, Μεταξάτου, Αντιγόνης, Αμαλίας, Μήδειας, Μουδανιών. Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Πιο Δημοφιλή