ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 14 Ιουνίου 2018 Κατηγορία: ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εκτύπωση

Ενημέρωση γονέων για το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης, που διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά,

πραγματοποιήθηκε χθες στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου και ο υπεύθυνος λειτουργίας του προγράμματος από την ομάδα «ΔΡΩ» κ. Γιώργος Κιάσσος, υποδέχθηκαν τους γονείς, όπου τους ενημέρωσαν εκτενώς για το πρόγραμμα και απάντησαν σε ερωτήσεις.
Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 14 ετών. Ξεκινάει στις 18 Ιουνίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουλίου 2018. Περιλαμβάνει αθλητικά παιχνίδια, ομαδικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, εκδρομές, περιβαλλοντικές δράσεις & παιχνίδια,  αποστολές & ανακαλύψεις, τοξοβολία, κατασκευές.  Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο κτίριο των Ραλλείων Προτύπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων (Μ. Αλεξάνδρου & Τζαβέλλα) και θα εξελιχθεί σε τρεις περιόδους. 
H Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, απευθυνόμενη στους γονείς, τους ευχαρίστησε για την παρουσία και το ενδιαφέρον τους για το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα, λέγοντας πως στόχος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. είναι να ζήσουν τα παιδιά όμορφες και χαρούμενες στιγμές για ακόμα ένα καλοκαίρι. Παράλληλα, επεσήμανε πως είναι σημαντικό να δίνεται η δυνατότητα μίας ασφαλούς και ποιοτικής διεξόδου στους εργαζόμενους γονείς  για τα παιδιά τους, μετά το κλείσιμο των σχολείων για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πιο Δημοφιλή