ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εκτύπωση

Σε παρατεταμένη κυκλοφοριακή ομηρία με άγνωστη πλέον ημερομηνία λήξης βρίσκεται η πόλη του Πειραιά μετά την χθεσινή ενημέρωση από τον ίδιο τον δήμαρχο της πόλης

 

 

ότι τα χρονοδιαγράμματα που είχαν αρχικώς ανακοινωθεί για την ολοκλήρωση των έργων της επέκτασης του Μετρό και του Τραμ δεν πρόκειται να τηρηθούν. 

Με αφορμή τη νέα μετάθεση της ολοκλήρωσης τους ο Γιάννης Σγουρός δήλωσε τα εξής : «Ο Πειραιάς αποτελεί εθνικής σημασίας εμπορικό, διοικητικό, οικονομικό και ναυτιλιακό κέντρο και είναι απαράδεκτο να τελεί σε μία τέτοια μακρόχρονη ομηρία. Η καθημερινότητα των χιλιάδων κατοίκων του, των εργαζομένων που έρχονται καθημερινά σε αυτόν από κάθε μεριά της Αττικής, των επισκεπτών του, των χρηστών του λιμανιού της ακτοπλοΐας και της κρουαζιέρας έχει μετατραπεί σε μαρτύριο δίχως τέλος. 
Επιτέλους απαιτείται σοβαρότητα, συντονισμός και υπευθυνότητα από τους εμπλεκόμενους φορείς για την άμεση ολοκλήρωση των αναγκαίων συγκοινωνιακών έργων που έχουν μετατραπεί σε πραγματικό γιοφύρι της Άρτας». Και συμπλήρωσε «Με αφορμή το γεγονός ότι είναι ήδη σε εξέλιξη το έργο της ανακατασκευής του Φαληρικού Όρμου που περιλαμβάνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επηρεάσουν την είσοδο και έξοδο στον Πειραιά ελπίζω να έχει υπάρξει ο αναγκαίος συντονισμός και προγραμματισμός, ώστε να αποφευχθεί ακόμη ένας μακρόχρονος αναιτιολόγητος αποκλεισμός της πόλης».

Πιο Δημοφιλή