ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Όπως όλα δείχνουν, ζορίζουν τα πράγματα για την Περιφέρεια και τον επισπεύδων για τα λατομεία Σταύρο Ιατρού.

Μετά την Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ που είπε όχι για το Μελετάνι και το Μουσαμά, σειρά παίρνει η η Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Φυλής που και αυτή με την σειρά της λέει όχι! Όπως ανήγγειλαν με δελτίο τύπου, ετοιμάζουν κινητοποιήσεις για να μη γίνει ΧΥΤΥ το λατομείο Μουσαμά, αρχής γενομένης με τον συμβολικό κλείσιμο της εισόδου του λατομείου ενώ όπως πληροφορηθήκαμε, έπεται και συνέχεια.

Είναι φανερό, ότι οι χειρισμοί του π. Δημάρχου Κερατέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΣΔΝΑ Σταύρου Ιατρού ήταν λανθασμένοι από την αρχή, αφού όπως φάνηκε εκ των πραγμάτων, η μόνη του έννοια ήταν, να μεταφέρει όλο το σκουπίδι της Αττικής στη περιοχή της Φυλής και του Θριάσιου Πεδίου. Τουλάχιστον, έστω και αυτή την στιγμή το αντιλήφθηκαν και αρχίζουν κινητοποιήσεις να αποτρέψουν αυτό το έγκλημα που πάει να γίνει.

Βέβαια, ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος, όλο αυτό με την Νομαρχιακή και την Τοπική του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένα τέχνασμα και στάχτη στα μάτια του κόσμου, ώστε να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που θέλουν αυτοί, που παίρνουν τις αποφάσεις, γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι λίγο περίεργο αυτό που συμβαίνει και τέτοιου είδους ενέργειες μας βάζουν πάντα σε καχυποψία.

Σε καχυποψία, γιατί εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε, με ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά σε έναν άτυπο εμφύλιο πόλεμο. Το μόνο που μένει είναι να δούμε τελικά τι θα γίνει στο τέλος, επειδή τα περιθώρια στενεύουν στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Πλέον είναι φανερό, ο κ. Ιατρού ότι ανέλαβε, τα έκανε «μούσκεμα»  και έκθεσε τόσο την Περιφέρεια, όσο και τον ΕΔΣΝΑ. Δείτε τον διαγωνισμό για τα στραγγίδια που είναι Πρόεδρος της Επιτροπής, δείτε και το θέμα με τα λατομεία πως το χειρίστηκε  και θα καταλάβετε ότι ο άνθρωπος απέτυχε παταγωδώς και έχει φέρει ο ίδιος τα πράγματα σε αδιέξοδο! Πιστεύουμε ότι αυτό, το έχει αντιληφθεί η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρουκαι ότι θα φροντίσει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους...

Α.Δ

 

Πιο Δημοφιλή