ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Σκληρή ανακοίνωση κατά της  Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας εξέδωσαν οι Ενεργοί Πολίτες Ραφήνας Πικερμίου με αφορμή την επιβαρυμένη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί...

 

Βαγγέλης Μπουρνούς

από τη μη λήψη αποφάσεων εκ μέρους της  σχετικά με τη διαχείριση της χερσαίας ζώνης.   Οι Ενεργοί Πολίτες ζητούν από τη Διοίκηση διοίκηση του ΟΛΡ να εγκαταλείψει την αδράνεια και την αναβλητικότητα και να κινηθεί άμεσα για την ομαλή λειτουργία του λιμανιού και της συναρτώμενης ζώνης με  γνώμονα το συμφέρον των φυσικών δικαιούχων, όπως τονίζουν, των ίδιων των πολιτών.  Προς αυτήν την κατεύθυνση είχε πρώτος  κινηθεί ο Δήμαρχος της περιοχής Βαγγέλης Μπουρνούς ,ο οποίος συναντήθηκε πριν λίγες μέρες με την πολιτική  ηγεσία των Υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας και Μεταφορών και Δικτύων, στους οποίους και έθεσε το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι για να αναπτυχθεί η Ραφήνα πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στο παράλιο μέτωπο.

Πιο Δημοφιλή